Drømmehagen

Drømmehagen kan være liten og den kan være stor. Den kan befinne seg på en liten balkong, på en takterrasse, på en hellelagt brosteinsplass eller på en gressplen med skyggefulle frukttrær og gamle staudebed. Det viktigste er at det er et sted du kan få jord under neglene, omgi deg med vekster du liker, et sted for saft og boller, ball-lek og grilling, eller bare slumring i hagestolen med en god bok eller et nytt blad. Rett og slett enn oase, stedet for trivsel og rekreasjon. Kort og godt, hagen skal tjene ditt behov og må utformes slik at du trives best. Ikke gjør det til en plass der du stresser omkirng for å holde liv i alt du har satt i jorda.  Hvis du ikke er glad hagearbeid, skal du ikke ha planter som krever mye vedlikehold.

TILPASS HAGEN TIL DITT BEHOV

Tilpass hagen og uterommet til ditt behov så du opplever glede og harmoni når du går ut i tøfler om morgenen.

For mange er plen synonymt med hage, men plen kan også bety en god del arbeid. Hvis du har en liten hageflekk er det ikke nødvendig med plen. Grønn glede er mye mer enn en plen du ikke opplever glede ved å stelle. Mitt forslag er heller å lage et terrasseområde med plass til en hyggelig sittegruppe. Du kan lage platting eller legge heller/brostein. Plant blomster og nyttevekster som urter i krukker og i blomsterkasser.  Det gir mye glede å plukke urter og grønnsaker fra egen hage. Krukker og potter kan man enkelt flytte rundt på og ominnrede hagen med som man vil.

Hos oss finner du både plen og platting. Vi har et relativt stort uteområde men er kanskje også litt over gjennomsnittet glad i å holde på i hagen.

Dog har vi et lite drivhus som er overkommelig å stelle. De varmeste dagene skal også kunne nytes uten å springe omkring med vannkannen hele tiden.

Drivhus på hjul – praktisk og enkelt lite drivhus til diverse urter, tomater, paprika og agurk.

Hage og uterom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *