Sensommer i hagen

Hei og riktig fin tirsdag.

Ny uke med barnehage og skolestart for mange av oss. Her har småtten begynt i barnehage igjen og hverdagen er i ferd med å synke inn i sine vante rutiner.

De siste dagene bærer preg av lavere temperaturer, mer vind og en påminnelse om at vi så smått beveger oss inn i høsten.

Det er en mellomperiode i hagen nå. Det handler om å luke litt, klippe plen og plukke modne bær. Å tenne lykter og sitte med pledd med noe varmt i koppen er også veldig hyggelig. Du finner også en rekke lys og varmelamper som kan være fint å montere opp i hagen/på terrassen eller i utestua. Det forlenger sommerperioden litt og du kan sitte litt lengre ute om kveldene.

De fine sommerblomstene er i ferd med å blomstre fra seg og du kan nå bytte de ut med høstkrysantemum, lyng og ulike typer dekorative strå. Forrige uke  kom jeg over noen veldig flotte strå-varianter på Mestergrønn. Det er en flerårig staude som forhåpentligvis vil trives godt i pottene i mange år. De kan med fordel også plantes rett i jorden.

Nydelige dekorative strå (flerårig staude) kjøpt på Mestergrønn.

Stol finner du her, kurv her.

Lykter finner du her. Dekorer hagen med koselige puter og pledd. Ta fram skjerf, tøfler og lag den en koselig krok du kan krype opp i.

Ønsker deg en strålende uke.

Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *