The Rose Greenhouse Collection

Vi kan stolt meddele at vi har fått agenturet og blitt forhandlere av The Rose Greenhouse Collection i Norge.
Orangerier og veksthus i særklasse.
THE ROSE GREENHOUSE COLLECTION
Vår ambisjon med The Rose GreenhouseCollection, er å formidle markedets vakreste og sterkeste veksthus og orangerier for den moderne kunden som ønsker det lille ekstra.
Det er vakkert utformet med robust design og profiler som ligner vedlig på klassisk snekkerarbeid, hvor allt monteringsarbeid er skjult.
Det er ingen innvendig støtter eller avstivere i drivhusene våre. Et fristed med god takhøyde helt opp til mønet.
Materialet i våre profiler er i gjennomsnitt 1mm tykkere enn andre premiumprodukter, noe som gir oss en uslåelig snø-og vindbelastning.
Profilen er modernisert for å imøtekomme den moderne kundes behov.
Vår mål med The Rose Greenhouse Collection, er å skape markedets vakreste og sterkeste veksthus og orangerier for den moderne kunden som ønsker det lille ekstra.
Det er vakkert utformet i robust design og profiler som ligner veldig på klassisk snekkerarbeid, hvor alt monteringsarbeid er skjult.
Det er ingen innvendig støtter eller avstivere i drivhusene våre. En nytelse med fritt volum og god takhøyde helt opp til mønet.
Materialet i våre profiler er i gjennomsnitt 1mm tykkere enn andre premiumprodukter, noe som gir oss en uslåelig snø-og vindbelastning.
Profilen er modernisert for å imøtekomme den moderne kundes behov.
Nylig er pofilen vår godkjent av English Heritage. En fjær i hatten og en garanti for deg som kunde på at husene våre leverer opp til høye krav både når det gjelder kvalitet og design.
Vårt svenske team har plukket ut alt det beste fra all erfaring i over 20 år, og lagt til det de vet at kunden har manglet.
Du kan foreta endringer innenfor våre standarder med oppmuring av  vedovn eller ekstra dør mot et mindre pristillegg. Fargen velger du også helt fritt, og kanskje kan din favorittfarge finnes i våre egen palett.
Montering av selve veksthuset skjer med hjelp av vårt erfarne team, for å opprettholde kvalitet og garantier.
Grunnarbeid, mur og levering kommer i tillegg, noe vi også bistår med om ønskelig.
Uansett tilbyr vi alle tegninger og bruksanvisning på utførelseav mur og base, slik at du får muligheten til å sette opp dette selv.
Vi er her for å bistå deg gjennom hele prosessen.

Standard Modeller

The Bud 10 Kvm
The hip 12 Kvm
Centifolia 15 Kvm
Gallica 15 Kvm
Floribunda 23 Kvm
Damascena 20 Kvm
Alba 25 Kvm
Rugosa 26 Kvm
Grandiflora 29 Kvm
Portland 29 Kvm
Multiflora 32 Kvm
Pimpinell 40 Kvm

Du kan lese mer om de ulike modellene HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *