Velkommen

Hei

Hjertelig velkommen til oss.

Endelig er vi i gang med et prosjekt som det har vært jobbet iherdig med en god stund og påtenkt enda lengre.

Det er så moro med prosjekter som ser dagens lys etter og ha startet som en idé på blokka.

Det er jo her det hele starter. En idé som utvikler seg til en samtale rundt middagsbordet, og som igjen får utvikle seg til realitet.

Livet har lært meg at vi skal ha det gøy på veien. Det er så mye alvor og ansvar ved det og bli voksen, så vi er nødt til å stoppe opp litt og kjenne at vi gjør noe lystbetont, gøy, selvutviklende og moro på veien.

Tanken bak siden er og forhåpentligvis inspirere deg og spre litt hus og hageglede gjennom sosiale medier såvel som å finne små og større skatter som kan pryde din hage og ditt hjem.

Videre deler jeg stort og smått fra våre prosjekter i hus, hage og uterom.

Som utdannet gartner og hagedesigner  har vi stadig noen nye tanker og ideer for hagen og uterommene her hjemme. Selv om det alltid er noe å gjøre når man har planter, plen og mye som skal stelles er det noe befriende og godt ved å gå ut i hagen å høre fuglene kvitre, vinden som blåser i trærne og kjenne lukten av årstider i bevegelse. Jeg definerer det som mental terapi på sitt beste.

Det blir med andre ord litt av hvert her inne på bloggen framover.

Setter stor pris på at du tar deg tid til å titte innom i ny og ne.

Videre håper jeg du finner glede og inspirasjon gjennom våre prosjekter, valg av materialer, hagemøbler, planter og blomster. Etterhvert er målet og kunne tilby råd og veiledning til din hage, ditt uterom og til dine prosjekter.

I nettbutikken vil du finne spennende unike møbler og ulike småvarer gjennom sesongen. Har du noen ønsker om spesielle ting du ser etter som du ikke finner andre steder er det lov til å sende meg en mail. Det er fint å tilpasse siden litt etter hva dere ønsker både å lese om samt handle i nettbutikken.

Jeg er stolt over og være i gang og har samtidig litt prestasjonsangst for å offentliggjøre et prosjekt som har vært påtenkt så lenge, jobbet mye med og ikke minst satset en hel haug på.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Tiden vi er inne i er fantastisk, for ikke å snakke om høsten som venter.

Alt godt fra meg.

Helene♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *